Rólunk

A Szegedi Sütödék Kft. patinás, nagy hagyományokkal rendelkező sütőipari vállalkozás, a jogelődünknek tekinthető Szegedi Községi Kenyérgyár 1946-ban kezdte meg működését. A Szegedi Sütödék Kft. jelentős gazdasági szerepet tölt be a Dél-Alföld sütőiparában. Termékeink több megyében is megtalálhatóak, elismertek.

Kínálatunkban több száz féle sütőipari termék található, ezen belül:
- kenyérféleségek szeletelt, csomagolt, tartós, magvas, rozsos és egyéb reform változatokban is
- kifli, zsemle
- kalácsok, töltelékes és töltelék nélküli péksütemények, csomagolt készítmények
- szendvicsek

Termékkínálatunkat technológusaink segítségével folyamatosan bővítjük és módosítjuk a fogyasztói igényeknek megfelelően. Korrekt üzleti kapcsolatra törekszünk a multinacionális kereskedelmi láncoktól kezdve a legkisebb kereskedelmi partnerünkkel is a fogyasztói igények minél teljesebb kielégítése érdekében.

Folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk termékeink magas színvonalú minőségének megőrzésére és a fogyasztói biztonságra, mely a felhasznált válogatott minőségű alapanyagoknak, a szakképzett munkaerőnek, a nemes hagyományok és az új irányzatok ötvözésére épülő receptúrának, valamint a HACCP és IFS rendszer működtetésének köszönhető.

Célunk, hogy kedves fogyasztóink és tisztelt kereskedelmi partnereink minél teljesebb megelégedésére kínáljuk termékeinket a jövőben is.

Dr. Borka József
ügyvezető


Szegedi SütödékÁrjegyzék
X
Termékösszetétel
Ok